Organisatoren

Het Horti Event 2018 wordt exclusief aangeboden door:

Vegetable Seeds is de business unit van BASF en verantwoordelijk voor alle groentezaadactiviteiten wereldwijd. De rassen en bijbehorende service worden aangeboden onder de merknaam Nunhems. Inzicht in de behoeften van onze klanten in de groenteketen, en samen te werken aan gezonde, duurzame en winstgevende activiteiten maakt ons tot de wereldwijde specialist in groentezaden.

www.nunhems.nl

Californië - Ten noordwesten van Venlo ligt Californië. In Grubbenvorst (gemeente Horst aan de Maas) wordt voortdurend gewerkt aan een gezonde toekomst onder glas. Een financieel gezonde en kansrijke toekomst voor tuinders. Maar tegelijk ook aan een veilige, groene werk- en woonomgeving en een gezonde toekomst voor de regio én de provincie Limburg, zodat iedereen de vruchten ervan plukt. www.californie.nu

www.californie.nu

Gipmans is specialist in grote homogene partijen glas- en vollegronds groenteplanten. Met compleet geautomatiseerde productielijnen kan Gipmans efficiënt produceren en zijn constante kwaliteit en gelijkmatige groei gegarandeerd.
Uw specifieke teeltomstandigheden zijn daarbij leidend. Door kritisch mee te denken optimaliseren wij samen uw teelt. 

www.gipmans.nl

Grodan is al meer dan 45 jaar wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame steenwol substraatoplossingen voor professionele telers. Grodanoplossingen zijn speciaal ontworpen voor Precision Growing, de meest efficiënte en effectieve teeltwijze. 

www.grodan.nl

Mertens is dé toeleverancier voor de Nederlandse Glastuinbouw met vestigingen in Horst, IJsselmuiden, Naaldwijk en Someren. Met specialisten per teelt, een compleet assortiment en een snelle levering staan wij aan de basis van de groei van onze klanten.

www.mertens-groep.nl
Het event is exclusief voor genodigden en wordt inclusief diner aangeboden door de organisatie.