Organisatoren

Het Horti Event 2021 wordt exclusief aangeboden door:

Vegetable Seeds is de business unit van BASF en verantwoordelijk voor alle groentezaadactiviteiten wereldwijd. De rassen en bijbehorende service worden aangeboden onder de merknaam Nunhems. Inzicht in de behoeften van onze klanten in de groenteketen, en samen te werken aan gezonde, duurzame en winstgevende activiteiten maakt ons tot de wereldwijde specialist in groentezaden.

www.nunhems.nl

Mertens is dé toeleverancier voor de Nederlandse Glastuinbouw met vestigingen in Horst, IJsselmuiden, Naaldwijk en Someren. Met specialisten per teelt, een compleet assortiment en een snelle levering staan wij aan de basis van de groei van onze klanten.

www.mertens-groep.nl

Gipmans is specialist in grote homogene partijen glas- en vollegronds groenteplanten. Met compleet geautomatiseerde productielijnen kan Gipmans efficiënt produceren en zijn constante kwaliteit en gelijkmatige groei gegarandeerd.
Uw specifieke teeltomstandigheden zijn daarbij leidend. Door kritisch mee te denken optimaliseren wij samen uw teelt. 

www.gipmans.nl

Grodan is al meer dan 45 jaar wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame steenwol substraatoplossingen voor professionele telers. Grodanoplossingen zijn speciaal ontworpen voor Precision Growing, de meest efficiënte en effectieve teeltwijze. 

www.grodan.nl

Signify, voormalig Philips Lighting en wereld marktleider in verlichting, ontwikkelt al meer dan 75 jaar belichtingsinstallaties voor plantengroei. Met de grensverleggende LED-innovaties bieden we oplossingen op maat, gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en speciaal ontworpen voor toepassing in de glastuinbouw. Onze horticulture licht experts hebben speciale ‘lichtrecepten’ ontwikkeld die zijn afgestemd op de unieke eisen van specifieke planten en groenten. Telers kunnen zo de kwaliteit, smaak en opbrengst verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen.

www.signify.com
Het event is exclusief voor genodigden en wordt inclusief netwerkborrel en buffet aangeboden door de organisatie.