Horti Event 2021
Onderweg naar duurzaam telen

Dagvoorzitter Frans Pollux

Frans Pollux (1977) studeerde geschiedenis, wilde schrijver worden, werd muzikant, ging werken bij de radio en toen bij de televisie, is inmiddels columnist bij Dagblad De Limburger en staat daarnaast op allerlei podia als zanger, presentator, verteller of dagvoorzitter. Zo ook bij deze editie van het Horti Event.

Florens Slob

Group sustainability director bij Greenyard.
Hij is in zijn loopbaan steeds bezig met de kansen en uitdagingen van een circulaire economie en duurzaamheid.  Hij gelooft er sterk in dat het allemaal start met mensen en bedrijven te verbinden rondom deze thema’s. Dat deed hij jarenlang in verschillende management rollen bij het bedrijf achter het credo “Afval Bestaan Niet” waar het draaide om het sluiten van materiaal kringlopen. Na een aantal jaren in interim rollen in de energietransitie en de circulaire maakindustrie heeft hij sinds begin van dit jaar de overstap gemaakt naar de voedingssector om daar mee te werken aan het verduurzamen van de keten. Vandaag neemt hij ons mee in zijn gedachten over het bouwen aan duurzame waarde creatie.

Lars Dijkstra

Chief sustainability officer bij Van Lanschot Kempen.
In deze functie is hij hoofd van het Sustainability Centre en rapporteert hij direct aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. In het Sustainability Centre bundelt en coördineert Van Lanschot Kempen alle activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Het gaat om duurzame verandering in de gehele waardeketen. 

Pol van Boekel

Pol van Boekel, geboren in 1975 in Vierlingsbeek, is voetbalscheidsrechter. Hij arbitreert sinds 2004 in het Nederlands betaald voetbal en sinds 2008 is hij FIFA scheidsrechter. Sinds die tijd mag hij dus internationale wedstrijden fluiten. Zo was hij dit jaar lid van team Björn Kuipers op het EK voetbal. 

Het event is exclusief voor genodigden en wordt inclusief diner aangeboden door de organisatie.

Het Horti Event 2021 wordt exclusief aangeboden door: